Kampsport – när den är som roligast!

Hos oss tränar 1500 trevliga glada människor och 50% är tjejer!

 

 

Vi tycker att all träning skall vara rolig och lustfylld. Någonting man verkligen gillar och längtar till.

För det har vi förädlat och anpassat alla våra pass, sporter och hela vår verksamhet. Varje pass på Sportgarden är ett spännande äventyr fyllt av sann träningsglädje.

Sportgarden är sedan många år Sveriges största träningscenter för kampsport. Människor åker från hela StorStockholm till Sportgarden i Vällingby för att träna.

Nästa gratis provträning för familj, vänner och nybörjare är den 11 – 17 mars. Du, din familj och dina vänner är varmt välkomna att prova-på våra roliga aktiviteter.

Superroliga provpass utlovas – med mycket skratt, mycket skoj och väldigt bra träning. Du kommer garanterat i bra form om du hoppar på tåget !!!

Boka plats idag – ej bindande. Reducerad avgift om du vill fortsätta träna efter provpasset. All information, tider och platsbokning finns här nedan.

– Varmt välkomna till Sportgarden!

Med vänliga hälsningar
SPORTGARDEN
Lennart Collan
Sportchef

750 tjejer tränar på Sportgarden!

Av våra 1 500 medlemmar är över hälften tjejer! Det är fullständigt unikt inom kampsportsvärlden och något som vi är mycket stolta över. Här finns precis den trivsamma träningsmiljön och schyssta atmosfären som tjejer vill ha för sin träning.

Därför är Sportgarden idag Sveriges största träningscenter för kampsport.