Rolig träning för vuxna!


Här är grupper och träningstider för vuxna från 18 och 100 år. Vi har samlat de absolut roligaste och nyttigaste träningsformer som vi tycker finns inom kampsportsvärlden. Varje träningsform har sin mix av mängden kampsport, självförsvar och motionsfaktor. Fundera ut vad och hur du vill träna. Inga förkunskaper behövs och anmälan kan du göra nu direkt så får du en plats.


KICKBOXNING

Kickboxning för vuxna är suveränt roligt. Vi tränar flitigt på redskap såsom sandsäckar, sparkmitzar etc. Även mycket parövningar, skydd/försvar och lättare sparring.Träningen är inspirerande och har en bra motionsfaktor. Många tjejer gillar vår actionfyllda kickboxning. Bra kombo av fysträning och självförsvar

Träningstider:

Tisdagar kl. 19.00 – 20.00
Torsdagar kl. 19.00 – 20.00

BOKA PLATS HÄR!
Se bilder här!


KICK&BOX

Kick & Box är en allsidig träningsform och bra motion för vuxna – som alla klarar av. Det är bra tempo från första till sista sekund med slag och sparkar på kuddar och sandsäckar. Vill du fixa till din fysik och söker en rolig och effektiv träningsform – då är Kick&Box absolut träningen för dig.

Träningstider:

Onsdagar kl.19.00 – 20.00
Söndagar kl. 16.00 – 17.00

BOKA PLATS HÄR!
Se bilder här!


GOSHINDO

Goshindo är en modern allroundkampsport med tekniker och träningsmetoder hämtade från brottningen, boxningen, judo och thaiboxningen. Varför uppfinna hjulet en gång till? Goshindo knyter sedan ihop slag, sparkar, nedtagningar och golvkamp till ett kampflöde som är magiskt roligt.

Träningstider:

Tisdagar kl. 20.00 – 21.00
Torsdagar kl. 20.00 – 21.00
Söndagar kl.15.00 – 16.00

BOKA PLATS HÄR!
Se bilder här!


JU-JUTSU

Ju-jutsu är modernt självförsvar helt anpassat för dagens samhälle. Utövarna övar på försvar mot de flesta tänkbara angrepp såsom strypningar, slag, sparkar och liggande situationer. Träningspassen är inspirerande, omväxlande och mycket roliga. Ju-jutsu ger bra motion

Träningstider:

Måndagar kl.20.00 – 21.00
Onsdagar kl.20.00 – 21.00

BOKA PLATS HÄR!
Se bilder här!


SENIORBOXNING

Seniorboxning innebär att du måste vara minst 60 år fyllda för att delta. Boxning är en motionsform som passar seniorer mycket bra. Det är en allsidig rörelseträning som är väldigt hälsosam och nyttig. Vi boxas aldrig på varandra – bara på utrustning. Efter varje pass bjuder vi på kaffe.

Träningstider:

Tisdagar kl.15.00 – 15.45

BOKA PLATS HÄR!
Se bilder här!


BOXNING

Boxning är en ganska ny sport på Sportgarden från förra året. Det innebär att alla som startar upp på boxningen är nybörjare eller nästintill nybörjare. Vilket är perfekt för dig som vill lära dig boxning riktigt från grunden. Räkna med fartfyllda pass med mycket teknikträning, fysträning och lättare sparring. Självklart superroligt.

Träningstider:

Måndagar kl.19.00 – 20.00

BOKA PLATS HÄR!
Se bilder här!


PRISLISTA 2019


Alla som tränar på Sportgarden skall ha en löst träningsavgift för att kunna träna – utan undantag.

För nybörjare är det allra första träningspasset ett helt gratis provpass – så att man vet om man gillar träningen och vill fortsätta.

Vill man fortsätta så löser man sin träningsavgift via vårt plusgiro enligt nedan. Notera att betalningen skall vara oss tillhanda före andra träningspasset.

Vill man inte fortsätta så har man inte bundit sig för någonting. I så fall tacka vi dig för att du gav oss en chans.

Avgift för 2019

Termin År
1 pass/vecka 1.750:- 2.800:-
2 pass/vecka 2.750:- 3.800:-
3 pass/vecka 3.750:- 4.800:-
Flextillägg * 300:- 600:-
Guldmedlem * x 5.800:-

* Med Flex kan du skifta mellan pass
* Med Guld kan du tränar så mycket du orkar

Betala via Plusgiro

Du löser avgiften via plusgironummer 49 25 74 – 9, betalningsmottagare är SportGarden AB.

Uppge medlemsNr eller namn, adress, postadress, tel, e-postadress, födelsenummer, sport och grupp/träningstid på inbetalningskortet.

Notera att betalningar brukar ta några bankdagar och att avgiften skall vara oss tillhanda innan fortsatt träning.

Viktig att veta:
En träningsavgift är personlig och kan inte delas med någon eller återlösas. Om du av någon orsak inte kan fullfölja din träning och har minst 2 månader kvar på betald träningsavgift så kan du frysa den kvarvarande tiden för framtiden. En frysning gäller i max 2 år from frysningsdatum, sedan är avgiften förbrukad. Du kan alternativt överlåta/sälja ditt medlemskap till personer som inte redan är medlemmar på Sportgarden, mot en överlåtelsekostnad på 200:-. Frysningar och överlåtelser görs endast på plats i receptionen på Sportgarden i Vällingby.
Läs våra medlemsvillkor!